Gravid vecka för vecka - v. 21 | Alva Persson
alvas

Alva Persson

Annons

Gravid vecka för vecka – v. 21

Finaste babynestet och minkyfilt från bofandi.se <3

Avklarade veckor: I skrivande stund är jag i vecka 21 (20+3) och 51.4% av graviditeten är avklarad. Äntligen har vi passerat hälften! Känns helt galet att jag faktiskt varit gravid i så många veckor, och att det börjar närma sig mer och mer, trots att det just nu känns som att tiden verkligen segar fram.

Mående: Mår fortfarande väldigt bra och känner ingen större skillnad jämfört med förra veckan. Var hos barnmorskan i måndags och fick då fylla i ett papper om hur bra jag mår både fysiskt och psykiskt och då slog det mig att jag verkligen älskar att vara gravid. Tycker det är så mysigt, fantastiskt och inte alls jobbigt. Känns nästan oförskämt att skriva det , men det är verkligen så jag känner och hoppas att det får förbli så resten av tiden också =)

Vikt och kropp: Har fortfarande inte gått upp så mycket i vikt, men har ökat ungefär 1 kilo sedan förra veckan vilket betyder en total uppgång på 4 kilo ungefär. Dock början magen bli mer och mer tydlig och man kan nu verkligen se vart bebis ligger i magen när jag ligger på rygg. Har dock så svårt med vad jag ska ha på mig om dagarna haha, vilket är sjukt irriterande och resulterar i att i princip hela garderoben ligger på golvet när jag åker till jobbet..

Sömn: Sover bra, men fortfarande cirka 2 toalettbesök varje natt vilket såklart är lite jobbigt.

Cravings: Har inga nya cravings från förra veckan utan det är samma gamla vanliga. Känner dock inget jättesug konstant efter saker utan det kommer och går mer. Just idag känner jag mig väldigt sugen på frukt så ska nog faktiskt lyxa med fruktfat till kvällen =)

Övrigt: Mår som sagt fortfarande väldigt bra och det är jag tacksam för. Känns som att graviditeten har blivit mer och mer verklig senaste veckan, och det tror jag kan ha och göra med att lillan bökar omkring mer och magen, och för att vi nu har börjat fått hem mer och mer saker till lilla mini. Fick i veckan hem världens finaste babynest från bofandi.se och igår fick jag dessutom hem ett stort paket från H&M med massor av små söta kläder<3 Längtar så tills vi kommer i ordning mer i lillans rum! Vi har också börjat klura rejält på namn denna vecka, men det är svårt… har en lång lista med fina namn, och förhoppningen är att vi ska kunna bestämma oss för ett eller två namn innan lillan kommer, och så får vi helt enkelt se vad hon ser ut som när hon tittar ut<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
alvas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats